15 oktober 2012

Ut på tur


Søndagstur til Preikestolen, 3.8 km, 604 moh. 

Preikestolen er Rogalands mest besøkte attraksjon og et av landets mest spektakulære fotomotiver. I 2011 ble Preikestolen kåret til et av verdens mest spektakulære utsiktspunkter av både CNN Go og Lonely Planet.

Vi brukte tre timer til topps, inkludert pausene. Små bein måtte klatre opp over store steiner og ned bratte stier. Det ble en fantastisk naturopplevelse. Lillebror mente vi måtte ta en "Usain Bolt" på toppen og det ble feiret med tomatsuppe. Med en jublende mor som ville danse og en far med høydeskrekk som skulle ta bildene, ble det ganske minnerikt. Nedstigningen tok 3 timer. Solnedgangen fikk vi også med oss, og det flotte lyset det bringer. Alt i alt helt topp, og jeg drar gjerne opp igjen for 4. gang!

Her kan du se 360 grader av Preikestolen - og hold deg fast :)

♥ Sønnøve

4 kommentarer:

 1. Great landscape!

  This is what we definitely NOT have in Germany... ;-)

  Uwe.

  SvarSlett
  Svar
  1. Then you must take you a tour to Norway, so we can show you :))

   Love Sønnøve

   Slett
 2. herlig tur! Fikk definitivt sug i magen av det panoramabildet, og tror jeg hadde tatt skrekken fullstendig med å ha med ungene opp dit - denne hønemora hadde ikke overlevd ;)
  Nydelige bilder, som alltid :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hihi takk Lillian :)) du kan si det var strenge regler på toppen der ja. Og det var flere barn der oppe så da var vi i samme båt :)

   Klem Sønnøve

   Slett